HART Special

HART magazine has selected some of their must-see exhibitions.

For the 9th edition of the Antwerp Art Weekend, HART magazine has invited artists and editors to give their AAW tips in a dedicated special within their May issue. Besides giving you their must-visit exhibitions, they have interviewed Anna Laganovska, the curator of this year's central exhibition at De Studio, and included an artist contribution by Wouter Van Loo.

Good news, there's a physical copy of HART in every AAW tote bag, available at all venues!

Prefer to read online? Find the contents of the HART x AAW special below.
Unfortunately, the text is only available in Dutch.

Voor de 9e editie van het Antwerp Art Weekend nodigt HART magazine kunstenaars uit om samen met de redactie hun AAW-tips te geven in een special die deel uitmaakt van hun meinummer. Naast een opsomming van deze must-see tentoonstelling interviewden ze Anna Laganovska, de curator van de centrale tentoonstelling in De Studio, en vroegen ze Wouter Van Loo om een kunstenaarsbijdrage te leveren.

Goed nieuws, er zit een fysiek exemplaar van HART in elke AAW tote bag, je kan deze op alle locaties vinden!

Lees je liever online? Hieronder vind je een overzicht van de HART x AAW special:

• Lees hier het gesprek tussen Ezra Babski en Anna Laganovska, curator van de centrale tentoonstelling van Antwerp Art Weekend in De Studio.

• Lees hier de tips van onze redactie voor twaalf bijzondere tentoonstellingen die je tijdens het weekend niet mag missen.

• Antwerpen kent een rijke en dynamische kunstscene. Aan vijf vrouwelijke kunstenaars die een sterke band met de stad hebben, vroegen we om ons wegwijs te maken aan de hand van vijf vragen.

• Naar aanleiding van zijn komende tentoonstelling in C A S S T L leverde Wouter Van Loo een kunstenaarsbijdrage.

HART is een toonaangevend Belgisch tijdschrift over kunst, dat maandelijks op papier en digitaal verschijnt. Hun website brengt belangrijk kunstnieuws, complementair aan het maandelijkse magazine. HART wordt gelezen en gesteund door kunstenaars, verzamelaars, professionals en kunstliefhebbers.

Blijf je graag op de hoogte? Abonneer je dan hier, of klik hier om te weten te komen waar HART verdeeld wordt.